Освіта рухає світ: запрошуємо на Серпневу–2024!

26 серпня Міністерство освіти і науки України проведе щорічну освітню конференцію, де разом із топовими спікерами та експертами розгляне ключові рішення, освітні трансформації та яким буде новий навчальний рік.

На заході поговоримо про освіту як стратегію держави, навчання в умовах війни, відновлення доступу до освіти, реформу профільної середньої освіти, профтехи, позашкілля, а також про те, як цифровізується освіта в Україні. На вас чекає багато важливого та цікавого!

Цьогоріч долучитися до конференції може кожен з будь-якого куточка України та світу — для всіх охочих буде доступна пряма відеотрансляція. Тож, підписуйтеся на сторінку події у фейсбук, щоб нічого не пропустити.

Незабаром розкажемо про спікерів та програму заходу.  До зустрічі на наймасштабнішій освітній конференції року!

Організація та проведення заходу здійснюється за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», що впроваджується в Україні консорціумом у складі ГО DOCCU та Цюрихського педагогічного університету за підтримки Швейцарії, а також Програми EGAP, що фінансується Швейцарією та виконується Фондом Східна Європа.