Профорієнтаційна зустріч з випускниками Івано-Франківського фахового коледжу

28 березня 2024 р. відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів педагогічного факультету зі студентами випускних курсів спеціальностей “Дошкільна освіта”, “Початкова освіта”, “Прикладна математика”, “Право” Івано-Франківського фахового коледжу. На зустрічі були присутні декан педагогічного факультету Кондур О. С., відповідальний секретар приймальної комісії Плець І. І., заступник відповідального секретаря приймальної комісії Костів І. Я. та представники від кожної кафедри педагогічного факультету.

Завідувачка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика, доцент Прокопів Л. М. та доктор філософії, асистент Паска Т. В. розповіли випускникам про особливості навчання на освітній програмі “Професійна освіта. Цифрові технології”, можливості майбутнього працевлаштування, організацію студентського дозвілля та стипендіальні можливості для студентів.

Важливою для учасників заходу стала інформація про цьогорічні правила прийому до університету та особливості вступної кампанії 2024 року, з якими їх ознайомили відповідальний секретар приймальної комісії Плець І. І. та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Костів І. Я.

Усі учасники заходу мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді. Сподіваємося побачити випускників коледжу у колі студентів нашого університету в наступному навчальному році!

Висловлюємо щиру вдячність керівництву Івано-Франківського фахового коледжу за сприяння у проведенні зустрічі! Сподіваємося на подальшу співпрацю!