Запрошуємо на виховний захід, приурочений Дню Героїв

30 травня 2024 р. о 12:00 год в актовій залі педагогічного факультету відбудеться виховний захід «Якщо зможеш, не заплач», приурочений Дню Героїв, який відзначаємо 23 травня. Організатором заходу виступає кафедра педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика (доц. Салига Н. М.) та Студентський Сенат педагогічного факультету.

Це щорічна данина пам’яті борцям за волю України. Боротьба за Україну – це не тільки наша сучасність. Це справа багатьох поколінь: українських козаків, Січових стрільців, вояків УГА, героїв Крут, вояків ОУН-УПА, Небесної сотні, воїнів Збройних Сил України.

Нині, коли наші захисники виборюють кожен метр святої української землі, воно набуло особливого значення. День 24 лютого 2022 року змінив життя кожного українця. Він увійшов в історію як символ незламності, мужності, і, безперечно, єдності нашого народу.

На виховному заході маємо можливість висловити свою щиру подяку та пошану тим, хто без вагань пішов на захист України, чий героїчний подвиг став прикладом для всіх. Звучатимуть патріотичні пісні та вірші у виконанні студентів.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Слава Україні! Героям Слава!