Кордон мужності та героїзму

26 вересня студенти першого курсу ПЦТ-11 спільно з кураторкою, асистенткою кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Мар’яною Деренюк відвідали ІІ науково-просвітницький форум «Кордон мужності та героїзму»!
Головною метою заходу було збереження історико-культурної спадщини України, формування історичної пам’яті українського народу про героїзм прикордонників у збройному протистоянні з російським агресором, вшанування Героїв-прикордонників, національно-патріотичне виховання та формування у молоді почуття відповідальності за свою країну, її майбутнє.
Форум також надав студентам можливість глибше усвідомити важливість захисту державного кордону та безпеки України, а також познайомитися з реальними історіями подвигів прикордонників, які щодня стоять на варті нашої свободи.
Такі заходи не лише розвивають патріотизм серед молоді, а й надихають на активну громадську позицію та відповідальність за майбутнє країни.
Збереження історичної пам’яті та вшанування героїв є запорукою міцності національної ідентичності та стійкості українського народу.