РОБОТА В РАМКАХ МІЖНАРОДНОГО ПРОЕКТУ ERASMUS+

З 2-4 березня 2017 р. представники університету (Ткач О.В. – завідувач кафедри менеджменту і маркетингу економічного факультету, доктор економічних наук, професор; Стражнікова І.В. – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки імені Богдана Ступарика; Мацола С.М. – кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і маркетингу економічного факультету) в рамках проекту ERASMUS+ відвідали університет і професійні навчальні заклади Валенсії (Іспанія).
Мета проекту – підготовка викладачів до роботи у професійно-технічних навчальних закладах; вивчення проблем в українських навчальних закладах з подальшим практичним удосконаленням підготовки відповідних кадрів на теренах України з залученням європейських партнерів проекту (лекції, курси, майстер-класи, тренінги тощо). Відповідні заняття будуть проведені й зі студентами.
На зустрічі учасники проекту обговорили перспективи співпраці, презентували навчальні плани, курси щодо формування компетенцій майбутніх фахівців відповідних професій та рівнів кваліфікації. Також учасники проекту ознайомились з системою освіти Іспанії, проблемами навчальних закладів різного спрямування.