З ювілєєм

 ТЕТЯНО КОСТЯНТИНІВНО!

Вітаємо Вас з ювілеєм!

Це саме та пора, коли Ви з упевненістю можете зустрічати назад бумеранг добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Ви можете пишатися собою, адже крізь усі життєві труднощі Ви зуміли пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість.

За плечима у Вас багато пройдених доріг. Але пам’ятайте, що попереду їх не менше.Вам мудрості вже не займати, досвід просто зашкалює, Ви бадьора, а душа сповнена любові і співпереживання!

У день народження вітаємо Вас і бажаємо дуже міцного здоров’я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили і волі! Бажаємо поваги від колег і знайомих, безмірної любові близьких і рідних людей, а ще захоплення в очах оточуючих! Бажаємо довгих років життя у чудовому настрої, зробити все що не встиглося, з’їздити куди не довелося.Нехай життя грає всіма барвами веселки і дарує Вам найкращі дні, в яких не буде поспіху і суєти, стресів і тривог.Нехай Ваше життя буде схоже на яскравий і цікавий фільм з Вами у головній ролі, і нехай цей фільм стане нескінченним серіалом.