Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Студентка спеціальності «Освітні, педагогічні науки»   – переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки»

11 – 12 квітня 2019 р. в Дрогобицькому державному університеті імені Івана Франка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки». Цього року на Конкурс було подано  64 студентських наукових робіт з 37 закладів вищої освіти, з них 72 студентів-авторів та 60 наукових керівників. На підсумкову науково-практичну конференцію (за результатами рецензування) було запрошено 20 кращих студентів з 16 університетів різних регіонів України. Конкурсна комісія, у складі якої було 15 провідних учених – представників різних закладів вищої освіти України, оцінювала доповіді фіналістів конкурсу. Наш університет у фінальному етапі конкурсу представляла студентка другого ( магістерського) рівня спеціальності «Освітні, педагогічні науки» Євгенія Корчига, яка гідно презентувала результати свого наукового дослідження, дала переконливі, вичерпні відповіді на запитання членів журі та заслужено одержала перемогу і нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

Колектив кафедри педагогіки імені Богдана Ступарика та студенти спеціальності «Освітні, педагогічні науки» щиро вітають Євгенію Корчигу та його наукового керівника доктора педагогічних наук, професора Стражнікову Інну Василівну з перемогою і бажають подальших наукових успіхів.