Звіт здобувачів ОР “Магістр” та “PhD” щодо підготовки кваліфікаційних наукових досліджень

29 червня на засіданні кафедри відбувся звіт аспірантів різних років навчання щодо виконання індивідуальних планів роботи та дисертаційних досліджень, магістрантів щодо підготовки  дипломних (кваліфікаційних) робіт. Загалом звітування про хід виконання індивідуального навчального плану, індивідуального плану наукової роботи аспірантів (здобувачів) та магістрантів проводиться систематично на засіданнях кафедри та вченій раді факультету в формі наукової доповіді.

Зокрема, освітньо-наукову програму (індивідуальний навчальний план) аспіранти (здобувачі) та індивідуальний план наукової роботи аспіранти (здобувачі) виконують загалом у повному обсязі без відставання від графіку. Ю.Бабій виконала  освітньо-наукову програму у повному обсязі і здала кандидатський фаховий іспит.

Здобувачі ОР “Магістр” доповіли про співпрацю з науковим керівником, участь у наукових конференціях різного рівня, кількість наукових статей, що вийшли друком, про стан написання дипломної роботи. Було наголошено про відповідальність щодо дотримання академічної доброчесності, зупинялись на проблемах опису експериментальної частини дослідження. Наукові керівники висловили побажання здобувачам другого (магістерського)  та третього (науково-освітнього) рівнів.

Підбили підсумки роботи науково-педагогічних працівників кафедри в освітньому, організаційному, науковому та методичному напрямах. Обговорили перспективи діяльності на наступний навчальний рік.