Зустріч викладачів та студентів Молодіжного простору «Комора» Дзвиняцької ТГ та кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика

5 січня 2022 року відбувалась зустріч-вебінар професорсько-викладацького складу, здобувачів другого (магістерського) та третього (PhD) рівня вищої освіти з представниками адвокаційної кампанії «Молодіжні ініціативи: де знайти підтримку?», що втілюється молодіжною радою Дзвиняцької ТГ в межах програми «Партнерство та адвокація для молодіжних рад» та реалізовується Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» у співпраці з Асоціацією молодіжних працівників України в межах програми «Активні громадяни» Британської Ради за підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Адвокаційні кампанії втілюються учасниками проєкту та не відображають офіційну позицію Посольства Великої Британії в Україні та Британської Ради в Україні.

Як успішно заповнити заявку та отримати донорські кошти на власні ініціативи? Які знання для цього потрібні? Де шукати оголошення про донорські проекти?

На ці та інші запитання почули відповіді під час тренінгу з професіоналом з проєктного менеджменту Павлом Мединою. Спікер наголосив на визначенні мети проєкту, цільовій аудиторії, командній діяльності. Обговорювались питання структурування проєктів, удосконалення проєктної проблеми, її часові межі та чіткість результатів. Також ресурсне забезпечення проміжних та кінцевого результатів з відповідним врахуванням напряму донора проєкту та комунікацією з усіма учасниками його реалізації.

Далі буде…!