Профорієнтаційна зустріч із студентами та викладачами ВСП «Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету».

16 лютого відбулася онлайн-зустріч з студентами  та викладачами  ВСП «Бурштинський торговельно-економічнийфаховийколедж» Державного  торговельно-економічного університету. Доценти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту  імені Богдана Ступарика канд. пед наук  Салига Н.М. та Ковальчук В.М. ознайомили студентів  та викладачів коледжу з освітньою програмою спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», про особливості навчання у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, зокрема на освітній програмі, випускники якої за другим освітнім рівнем вищої освіти  отримають спеціальність «Викладач закладу вищої освіти». Відповідно освітньо-професійної програми та навчального плану підготовки фахівців за спеціальністю 011 Освітні,педагогічні науки передбачено не тільки теоретичне навчання а й науково-педагогічна(виробнича) та науково-дослідницька практика.,яка проводиться на кафедрах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, освітніх установах міста Івано-Франківська та області, згідно договорів про проведення практики.

Присутні на зустрічі переглянули ролик з якого дізналися про роботу викладачів кафедри та навчання магістрів спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», цікавилися умовами вступу у заклад вищої освіти.