Щоденні зустрічі та консультації абітурієнтів на здобуття освітнього рівня “Магістр”

Прикарпатський університет впродовж багатьох років скеровує свої погляди на найкращі, найуспішніші університети провідних демократій світу. Університет віддавна реалізовує програми подвійних дипломів для своїх студентів, навчаючись за якими наші студенти отримують безкоштовно диплом ПНУ і дипломи університетів Польщі. Погляди багатьох фондів, які підтримують Україну, сьогодні скеровані на Прикарпатський університет. ПНУ має більше 50 стипендій для найкращих, успішних студентів, для особистостей, які добре навчаються і хочуть віддавати свій час, енергію і знання людям. Все це є свідченням того, що іноземні партнери Прикарпатського університету бачать в ньому той науковий осередок, який готує якісних фахівців.

Важливо пам’ятати, що базою для вступу до університету є повна середня освіта. ЗНО цього року замінили національним мультипредметним тестом (НМТ). Реєстрація на НМТ відбувається на сайті УЦОЯО, а електронний кабінет вступника реєструватиметься на сайті vstup.edbo.gov.ua. Підтвердити свою участь у НМТ треба з 20 травня до 7 червня. Також МОН України передбачило повторну реєстрацію на тест з 10 по 20 червня.

Також, варто пам’ятати, аби подати заяву для вступу, вступник повинен зареєструвати свій електронний кабінет. Якщо з певних технічних причин абітурієнтові не вдасться зареєструвати електронний кабінет вступника, це можна буде зробити в Консультаційному центрі ПНУ з 1 липня цього року. Кабінет вступника буде доступний до 31 жовтня. Подача заяв на вступ до Прикарпатського університету відбуватиметься з 29 липня до 23 серпня.

Всі деталі щодо вступу можна також знайти на офіційному сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у рубриці Вступ до університету.