Прикарпатський університет оголошує конкурс-флешмоб до Дня Незалежності України

З нагоди 31-ї річниці проголошення незалежності України Прикарпатський університет оголошує проведення конкурсу-флешмобу –  «Напиши лист – 31 побажання  Україні та захиснику України».

Запрошуємо до участі у конкурсі студентів, учнів, письменників, журналістів, педагогів, волонтерів, громадських діячів та всіх охочих!

Також запрошуємо взяти участь у флешмобі міжнародну спільноту, будемо раді, якщо листи нашим захисникам напишуть друзі-іноземці.

Конкурс проводиться у двох номінаціях :

  • «Напиши лист – 31 побажання Україні!»;
  • «Напиши лист – 31 побажання захиснику України!».

Лист не повинен перевищувати двох сторінок формату А4, у листі можна писати побажання, а також роздуми про війну та  Перемогу України, висловлювати свої думки та почуття, оперувати історичними фактами, в кінці листа обов’язково вказати адресанта. Листи можуть бути написані трьома мовами – українською мовою, англійською мовою та польською мовою.

Всі листи будуть роздруковані та передані воїнам ЗСУ.

Конкурс проводиться з 11 серпня по 22 серпня 2022 року.

Листи просимо надсилати на електронні адреси pokutskatriitsia@ukr.net та galia.voloschuk@pnu.edu.ua або ж поштову адресу  Центру досліджень «Покутської трійці», вул. Лисенка 8, м. Коломия, Івано-Франківська обл., 78203.

24 серпня 2022 року відбудеться онлайн-зустріч усіх конкурсантів та оголошення переможців.

Конкурс-флешмоб проводиться за сприяння ректора Університету Ігоря ЦЕПЕНДИ. Ініціатори проведення конкурсу-флешмобу та члени журі: Галина ВОЛОЩУК, директорка Центру  досліджень «Покутської трійці» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри філології Коломийського навчально-наукового інституту; Ольга РУСАКОВА, кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри філології Коломийського навчально-наукового інституту та Центру досліджень «Покутської трійці» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника; Олександр СОЛЕЦЬКИЙ,  доктор філологічних наук, доцент кафедри української літератури Факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника; Євгеній ЛЕПЬОХІН, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філології Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Для українців свобода і гідність завжди були і залишаються основними цінностями. Сьогодні українці борються за правду і справедливість, за цінності вільного світу, демонструючи сміливість і єдність української нації.

 «Війна в Україні змінила кожного українця і кожну українку. Передати свої емоції і відчуття людям, які мають щастя не відчувати моментів війни, складно. Але потрібно розповідати світові про подвиг, який робить для інших країн Україна.  Ми впевнені, що переможемо, адже за нами правда. Висловлюємо величезну вдячність Збройним силам України за те, що  можемо працювати, вчитися і навчати, творити і просто жити!», – ділиться роздумами ініціаторка конкурсу-флешмобу, директорка Центру досліджень «Покутської трійці» Галина ВОЛОЩУК.

Єднаймося, підтримуймо захисників України, борімося за Перемогу!