Навчально-методичний семінар за результатами регіонального семінару НАЗЯВО “Застосування внутрішніх систем забезпечення якості в організації освітнього процесу та подоланні освітніх втрат та розривів»

29.03. на кафедрі педагогіки та освітнього  менеджменту імені Богдана Ступарика проведено навчально-методичний семінар за результатами регіонального семінару НАЗЯВО “Застосування внутрішніх систем забезпечення якості в організації освітнього процесу та подоланні освітніх втрат та розривів», доповіді Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрія Бутенко.

Завідувачка кафедри Любов ПРОКОПІВ проаналізувала (на основі доповіді А. Бутенка) результати та перспективи щодо подолання освітніх розривів на ОП «Освітні, педагогічні науки». Зокрема було наголошено на важливості і необхідності вільного вибору освітніх компонентів задля покращення конкурентності студентів, проаналізовано необхідність виконання критеріїв оцінювання якості освітніх програм та важливої ролі опитування здобувачів освіти.

Після завершення доповіді плідним було обговорення даних проблематик і наголос на потребі змін в освітніх програмах спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки».