Звітна наукова конференція викладачів, докторантів, аспірантів за 2022 рік

У рамках тижня науки сьогодні відбулось засідання підсекції кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика.

З привітальним словом до доповідачів звернулась доктор педагогічних наук, професор, декан Педагогічного факультетту Оксана КОНДУР. Керівник підсекції – доктор історичних наук, професор Б.П. САВЧУК, секретар – асистент Т.В. ПАСКА.

До обговорення пропонувались такі наробки: Особливості шкільної освіти у малих школах в умовах війни (кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри Л.М. ПРОКОПІВ), Основні дискурси педагогічних досліджень (доктор педагогічних наук, професор Т.К.ЗАВГОРОДНЯ), Комунікативна компетентність як складова фахової підготовки майбутнього викладача ЗВО (доктор педагогічних наук, професор В.В. СТИНСЬКА), Моніторинг та оцінювання якості вищої освіти: вітчизняний та зарубіжний контекст (кандидат педагогічних наук, доцент І.В. ЄГОРОВА), Конструювання навчального процесу в закладах вищої освіти України та країн Європи (доктор педагогічних наук, професор І.В .СТРАЖНІКОВА), Розвиток освітянського руху на Гуцульщині у ХХ – на початку ХХІ століття (асистент Т.В. ПАСКА), Форми підвищення кваліфікації вчителів початкової школи: історія та сучасність (аспірантка Н.Я. БАСАРАБ), Основні підходи до розуміння поняття «Медіадидактика» у сучасній європейській освітній системі (аспірантка М.В. ДЕРЕНЮК) та інші.

Засідання відбувалось у дружній атмосфері, професорсько-викладацьким колективом здобувачам рівня PhD були надані рекомендації та висловлені побажання.

З детальною інформацією можна ознайомитись тут Програма звітної конференції_викладачі