Марія ЧЕПІЛЬ «Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника»

Щиро вітаємо Чепіль Марію Миронівну, доктора педагогічних наук, професора, доктора габілітованого, академіка Національної академії вищої освіти України, Заслуженого діяча науки і техніки України, професора кафедри педагогіки праці і андрагогіки Інституту педагогіки Університету Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), професора Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка з присвоєнням звання «Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника». Таке рішення було ухвалене Вченою радою Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 30 серпня 2023 р.
Дякуємо за багаторічну плідну науково-педагогічну співпрацю, особистий вагомий внесок у розвиток та співпрацю з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, зокрема кафедрою педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика.
Бажаємо нових перемог і здобутків, напрацювань та звершень, невичерпного джерела натхнення і завзяття, віри в себе, наснаги у професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках!
Це почесне звання не лише гідне і заслужене визнання напрацювань Марії Миронівни, але й варте наслідування, приклад наполегливості, цілеспрямованності, який має мотивувати, надихати всіх науковців нашого закладу вищої освіти!
Пишаємося і радіємо успіхам!