Посвята в студенти

16 листопада 2023 р. на педагогічному факультеті відбулася урочиста подія – посвята в студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, яка була приурочена до Міжнародного дня студентів. У заході взяли участь наші першокурсники, викладачі та керівництво факультету.

Подія розпочалася з урочистого вкидання до скриньки листів-побажань для себе у майбутньому. Цю символічну скриньку студенти зможуть відкрити на 4 курсі, під час випуску з університету. Після цього розпочалася творча презентація студентів усіх спеціальностей.

Наші студенти чудово виступили під час презентації спеціальності «Професійна освіта (цифрові технології)». Вони на високому рівні продемонстрували свій творчий потенціал, зокрема, представили власний жартівливий вірш про студентське життя, показали в комічній формі сценки про здачу сесії, заспівали пісню «Ми студенти» і завершили свій виступ зі слів вдячності Збройним Силам України.

Своїм яскравим виступом і гідним представленням спеціальності вони засвідчили, що гідні звання студентів педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Відзначимо, що за перші місяці навчання першокурсники встигли неабияк потоваришувати та стали однією великою та дружною сім’єю.

Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика гордиться своїми студентами. Бажаємо вам творчих успіхів, цікавого навчання, багато радісних подій у вашому житті, а також сміливо і впевнено продовжувати розпочатий шлях, долаючи будь-які перешкоди до успіхів і перемог!

Тож, досліджуйте і знаходьте, будьте сильними та вільними, бо ви – студенти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика!