Викладачі кафедри провели профорієнтаційну роботу в ліцеї № 1 м. Івано-Франківська

28 лютого 2024 року викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Тарас Паска та Наталія Басараб, голова студентського сенату Педагогічного факультету Марʼяна Перчик та студентка спеціальності 015 «Професійна освіта. Цифрові технології» Вероніка Гаврищук відвідали ліцей № 1 м. Івано-Франківська та провели профорієнтаційну роботу з одинадцятикласниками.

Викладач Тарас Паска ознайомив учнів випускних класів з новою освітньою програмою кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Педагогічного факультету – 015 «Професійна освіта. Цифрові технології», зокрема закцентував увагу слухачів на перевагах навчання на освітній програмі, окреслив можливі перспективи подальшого працевлаштування й розповів про особливості вступу у 2024 році. «Ми формуємо фахівців, які компетентні в цифрових технологіях, зможуть реалізувати себе у різних галузях використання комп’ютерної техніки і в педагогічній діяльності. Випускники зможуть ефективно передавати свої знання та вміння учням і студентам закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, коледжів, університетів різного профілю»,  – зауважив Т. Паска.

Присутні на зустрічі мали можливість дізнатись про історію становлення та розвитку Прикарпатського національного університету, реалізацію інноваційних всеукраїнських та міжнародних проєктів і програм з участю студентської молоді, про що розповіла Наталія Басараб.

Мар’яна Перчик та Вероніка Гаврищук як представники студентського самоврядування поділилися інформацією про стипендіальні можливості для студентів (державні, недержавні стипендії), міжнародну академічну мобільність здобувачів освіти, а також розповіли про культурно-дозвіллєву та навчально-наукову діяльність на факультеті.

Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика з приємністю запрошує випускників на навчання та висловлює особливу вдячність Любові Іванівні Мурзі, директору ліцею № 1, Павлу Івановичу Придюку, заступнику директора за теплий прийом та сприяння в організації й проведенні зустрічі.