Викладачі кафедри провели профорієнтаційну роботу в ліцеї № 13 м. Івано-Франківська

Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію про переваги та перспективи навчання саме в нашому закладі вищої освіти на спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології», адже своєчасно і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, професійно-орієнтованої молоді. З цією метою 29 лютого 2024 року викладачі кафедри Тарас Паска та Наталія Басараб, а також студентка спеціальності 015 «Професійна освіта. Цифрові технології» Діана Ласиця провели профорієнтаційну роботу в ліцеї № 13 м. Івано-Франківська.

Викладачі кафедри розповіли про переваги навчання на спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології», матеріально-технічну базу університету, умови вступу, наявність необхідної для абітурієнтів інформації на сайті університету та роздали рекламні буклети. Також зосередили увагу ліцеїстів на особливостях організації освітнього процесу в університеті, можливостях розкриття своїх здібностей у позанавчальний час, міжнародне співробітництво, освітньо-наукові проєкти університету та ін.

Діана Ласиця як представниця студентського самоврядування університету розповіла про культурно-дозвіллєву сферу, стипендіальні можливості для студентів та навчально-наукову діяльність на факультеті.

У результаті проведеної бесіди з майбутніми абітурієнтами представники університету відповіли на всі поставлені запитання і запросили на підготовчі курси до Національного мультипредметного тесту (НМТ-2024) на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика висловлює щиру вдячність директорці ліцею № 13 Наталії Юріївні Стефанишиній за сприяння в організації й проведенні профорієнтаційної роботи, теплий прийом, а також сподівається на подальшу плідну співпрацю.