Профорієнтаційна робота з учнями 11 класів Ліцею № 23 імені Романа Гурика

05 березня 2024 року доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Віра Миколаївна Ковальчук взяла участь у профорієнтаційній зустрічі з учнями 11-А та 11-Б класів ліцею № 23 імені Романа Гурика м. Івано Франківська.

Під час зустрічі учні переглянули презентацію з якої отримали інформацію про здобутки Прикарпатського національного  університету імені Василя Стефаника, про освітні професійні програми та спеціальності, які вони забезпечують, про міжнародні програми, які реалізуються в ПНУ, про умови навчання,  можливість здобуття подвійних дипломів на базі Прикарпатського та європейських університетів, отримання державних та недержавних стипендій, про  дозвілля здобувачів вищої освіти та ін.

Особливо наголошено на перевагах здобуття базової вищої освіти освітнього рівня бакалавр зі спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології» та перспективи працевлаштування після закінчення навчання  за освітньою програмою, яку забезпечують викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика. Програма орієнтована на формування загальних і професійних компетентностей, потрібних для ефективного впровадження педагогічної діяльності з викладання загально-технічних і спеціальних (фахових) дисциплін у галузі цифрових технологій, проектування та розробки педагогічних програмних засобів інформаційного забезпечення навчального призначення.

Профорієнтаційний захід покликаний сприяти свідомому вибору одинадцятикласниками напрямів та спеціальностей навчання в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, налагодженню і зміцненню зв’язків між колективом кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика та педагогічним і учнівським колективами ліцею № 23 імені Романа Гурика.

Присутні на зустрічі цікавилися умовами вступу у заклад вищої освіти.