Профорієнтаційна робота з учнями ліцею імені В’ячеслава Чорновола

Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика активно продовжує проводити профорієнтаційну роботу задля своєчасної поінформованості й залучення до навчання вмотивованої, обдарованої молоді. 18 березня 2024 р. доктор педагогічних наук, професор Вікторія Стинська зустрілась із випускниками ліцею імені В’ячеслава Чорновола.

Вікторія Володимирівна розповіла про переваги навчання у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника й закцентувала увагу ліцеїстів на особливостях організації освітнього процесу в університеті, можливостях розкриття своїх здібностей у позанавчальний час, міжнародне співробітництво, освітньо-наукові проєкти університету та ін.

Також, під час зустрічі із майбутніми абітурієнтами, було наголошено на особливостях здобуття базової вищої освіти освітнього рівня бакалавр зі спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології» та перспективах працевлаштування після закінчення навчання  за освітньою програмою, яку забезпечують викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Педагогічного факультету. Важливо, що освітня програма орієнтована на формування загальних і професійних компетентностей, відтак випускники зможуть реалізувати себе як у різних галузях використання комп’ютерної техніки так і в педагогічній діяльності.