Профорієнтаційна зустріч з учнями ліцею № 7 м. Івано-Франківська

25 березня 2024 р. відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів ліцею № 7 м. Івано-Франківська. На зустрічі були присутні викладачі педагогічного факультету – Білавич Г. В., доктор педагогічних наук, професор; Бай І. Б., кандидат педагогічних наук, доцент; Довгий О. Я., кандидат фізико-математичних наук, доцент; Паска Т. В., доктор філософії, асистент.

Представниками університету була надана вичерпна інформація про переваги й умови навчання в університеті, особливості організації освітнього процесу, працевлаштування випускників, можливість здобуття державних та недержавних стипендій для найактивніших студентів, можливості державного грантового фінансування успішних студентів, які навчаються на контрактній формі та ін.

Зокрема, викладач кафедри Паска Т. В. надав детальну інформацію про освітню програму “Професійна освіта. Цифрові технології” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Він зазначив, що університет формує фахівців, які компетентні в цифрових технологіях, зможуть реалізувати себе у різних галузях використання компʼютерної техніки і в педагогічній діяльності. Випускники зможуть ефективно передавати свої знання та вміння учням і студентам закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти, коледжів, університетів різного профілю. Також було наголошено на основних перевагах навчання на освітній програмі, здобутках і напрацюваннях кафедри та студентському дозвіллі.

Хочеться підкреслити активність ліцеїстів та їх зацікавленість у виборі майбутньої професії, які втілились у пропозицію відвідати заняття в стінах університету. Щиро запрошуємо та радо чекаємо всіх!

Висловлюємо вдячність директорці ліцею Румак Оксані Михайлівні та педагогічному колективу ліцею за співпрацю в організації зустрічі.