Зустріч із старшокласниками ліцею №23 імені Романа Гурика міста Івано-Франківська

17 квітня 2024 року відбулася зустріч із старшокласниками ліцею № 23 імені Романа Гурика м. Івано-Франківська організована доцентом кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Вірою Миколаївною Ковальчук.

Під час зустрічі В.М. Ковальчук розповіла про освітні професійні програми та спеціальності, які реалізуються в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, про значні досягнення викладачів університету, про можливість отримання різних стипендій для обдарованих студентів, про умови навчання на педагогічному факультеті.

Присутні отримали інформацію про переваги здобуття базової вищої освіти освітнього рівня бакалавр зі спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології» яку забезпечують викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика, педагогічного факультету.

Віра Миколаївна розповіла про освітньо-професійну програму орієнтовану на формування загальних і професійних компетентностей, потрібних для ефективного провадження педагогічної діяльності з викладання загально-технічних і спеціальних (фахових) дисциплін у галузі цифрових технологій, проектування та розробки педагогічних програмних засобів інформаційного забезпечення навчального призначення. Учні цікавились про особистий досвід навчання та студентське життя в університеті.

Викладач побажала старшокласникам свідомого вибору спеціальностей, які можна здобути в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Щиро вдячні директору ліцею № 23 імені Романа Гурика м. Івано-Франківська Василику Миколі Дмитровичу за сприяння в організації зустрічі.