З Днем науки, університетська родино!

Шановні колеги! Щиро вітаємо Вас з Днем науки!

День науки ‑ свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Ми пишаємося українськими вченими і робимо все, щоб підтримувати зв’язок поколінь і тяглість наукових традицій. У сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає головним рушієм розвитку суспільства.

Сьогодні Україна має достатній потенціал для прискореного розвитку діяльності за різноманітними науковими напрямами. Ми створюємо правові, економічні і організаційні умови для активізації розвитку дослідницької діяльності у закладах вищої освіти, забезпечення оновлення матеріально-технічної бази, стимулювання розвитку провідних наукових шкіл і закріплення молодих талановитих кадрів у науці, підвищення соціального статусу науковців. Переконані, що і корифеї науки, їх молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу краю, збагачуватимуть скарбницю вітчизняних і світових досягнень. Тільки спираючись на розвинену науку, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток та соціальну єдність суспільства.

Бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових відкриттів на славу Науки та України!