Зустріч із випускниками Ліцею №21 імені Євгена Коновальця

17 лютого 2024 року кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту  імені Богдана Ступарика Салига Наталія Миколаївна відвідала Ліцей №21 м. Івано-Франківська де зустрілась із одинадцятикласниками й розповіла про унікальність навчання у сучасному, конкурентоспроможному  закладі вищої освіти – Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Відтак Наталія Миколаївна детально ознайомила майбутніх випускників з освітніми програмами кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Педагогічного факультету: 011 «Освітні, педагогічні науки», 015 «Професійна освіта. Цифрові технології» та звернула увагу на те, що викладання в університеті здійснюється з використанням студентоцентрованого, компетентнісного, діяльнісного, інтегративного, системного й електронного навчання в системі D-learn.

Також присутні на зустрічі дізнались про особливості вступу 2024 року й інформацію про те, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника з 14 лютого 2024 року до 27 лютого 2024 року  проводить реєстрацію на безкоштовні онлайн-консультації для вступників до підготовки до національного мультипредметного тесту, які триватимуть з березня по травень.