Зустріч із студентами та викладачами ВСП «Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету»

19 лютого 2024 року відбулася онлайн-зустріч з студентами та викладачами ВСП «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж» Державного торговельно-економічного університету. Доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту  імені Богдана Ступарика кандидат педагогічних наук Ковальчук В.М. розповіла про особливості навчання у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, зокрема ознайомила студентів та викладачів коледжу з освітніми програмами кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Педагогічного факультету: 011 «Освітні, педагогічні науки», 015 «Професійна освіта. Цифрові технології».

Відповідно до освітньо-професійних програм та навчальних планів підготовки фахівців за цими спеціальностями передбачено  не тільки теоретичне навчання а й науково-педагогічна (виробнича) та науково-дослідницька практика, яка проводиться на кафедрах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, освітніх установах міста Івано-Франківська та області, згідно договорів про проведення практики.

Віра Миколаївна наголосила, що навчаючись на сучасній, престижній освітньо-професійній програмі «Професійна освіта. Цифрові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти випускники стануть фахівцями, які будуть компетентні в цифрових технологіях, зможуть реалізувати  себе у різних галузях використання комп’ютерної техніки і в педагогічній діяльності.

Також  присутні на зустрічі переглянули ролик з якого мали можливість детальніше ознайомитись про діяльність кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика, а також дізнатись про особливості вступу 2024 року у заклади вищої освіти.