Зустріч з учнями 11 класів ліцею № 3 міста Івано-Франківська

06 березня доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Ковальчук В.М. взяла участь у профорієнтаційній зустрічі з учнями 11 класів ліцею № 3 м. Івано-Франківська. В ході зустрічі учні переглянули презентацію з якої дізналися про освітню діяльність Прикарпатського національного  університету імені Василя Стефаника, освітні професійні програми та спеціальності, які реалізуються в ПНУ, умови навчання, можливість здобуття подвійних дипломів та зокрема спеціальності які можна обрати на Педагогічному факультеті.

Особливо цінною для майбутніх абітурієнтів стала інформація про переваги здобуття базової вищої освіти освітнього рівня бакалавр зі спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології». Освітньо-професійна програма орієнтована на формування загальних і професійних компетентностей, потрібних для ефективного провадження педагогічної діяльності з викладання загально-технічних і спеціальних (фахових) дисциплін у галузі цифрових технологій, проектування та розробки педагогічних програмних засобів інформаційного забезпечення навчального призначення.

Віра Миколаївна розповіла про перспективи працевлаштування після закінчення навчання за освітньою програмою, яку забезпечують викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика, а також про особистий досвід навчання та студентське життя університету, про дозвілля здобувачів вищої освіти.

Профорієнтаційний захід був зорієнтований на формування сприйняття свідомого вибору учнями спеціальностей, які можна здобути в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника та освітніх програмах які забезпечу колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика.

Учні мали можливість розкрити для себе специфіку навчання на різних спеціальностях та визначити подальший шлях до майбутньої професії.

Майбутні абітурієнти цікавилися умовами вступу у заклад вищої освіти.