Викладачі кафедри провели профорієнтаційну роботу в Ямницькому ліцеї

6 березня 2024 р. викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика Тарас Паска та Наталія Басараб, голова студентського сенату Педагогічного факультету Марʼяна Перчик провели профорієнтаційну роботу з учнями 10-11 класів Ямницького ліцею.

Ліцеїстам було надано важливу та актуальну інформацію про спеціальність «Професійна освіта. Цифрові технології» освітнього рівня «Бакалавр», за якою здійснюється підготовка фахівців на Педагогічному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Особливу увагу було присвячено значенню професії, її перспективам, можливостям працевлаштування, а також участі здобувачів освіти в програмах академічної мобільності, міжнародній проєктній діяльності та іншим унікальним можливостям для студентів нашого ЗВО.

Представники університету розповіли про особливості студентського життя, культурно-дозвіллєву сферу, стипендіальні можливості для студентів та навчально-наукову діяльність на Педагогічному факультеті.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері, цікаво та продуктивно! Чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах нашого університету!

Висловлюємо щиру вдячність директорці Ямницького ліцею Лесів Йордані Зеновіївні, соціальному педагогу Гергелевич Марії Дмитрівні та вчителю української мови і літератури Перчик Надії Ярославівні за сприяння у проведенні зустрічі, теплу та доброзичливу атмосферу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!