Про результати проходження студентами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Освітні, педагогічні науки» науково-педагогічної (виробничої) практики та практики з управління освітнім простором

Після закінчення практики, яка тривала з 04.03 – по 29.03. 2024 року студенти 1 курсу спеціальності «Освітні, педагогічні науки» денної та заочної форми навчання звітували перед викладачами кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика, про виконання програми практики та індивідуального завдання. Загальна форма звітності студента за практику – це подання письмового звіту, який оформлявся за встановленими вимогами в електронному та друкованому вигляді.

Звіт з науково-педагогічної (виробничої) та практики з управління освітнім простором захищали студенти в присутності керівників-методистів практики, викладачів кафедри, які викладали практикантам спеціальні дисципліни.

Базою науково-педагогічної (виробничої) практики була кафедра педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика, кафедри університету які відповідають вимогам програми практики, забезпечені висококваліфікованими кадрами і відповідають вимогам програми практики відповідного освітнього рівня та відділи освіти територіальних громад.

Усі студенти денної форми навчання і заочної форми навчання отримали відмінні та добрі оцінки на захисті практики.

Основний зміст засідання кафедри за результатами проходження практики складали доповіді з узагальнення досвіду роботи студентів з питань практики, виявлення досягнень і недоліків у їхній роботі, визначення заходів, спрямованих на подальше удосконалення практичної підготовки студентів.

Викладачі-методисти кафедри приділяють великої уваги розвитку у магістрантів в період практики соціально-особистісних компетентностей, та виконання завдань навчального, виховного, дослідницького та управлінського блоку завдань.