Профорієнтаційна зустріч з випускниками Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського

9 квітня 2024 р. викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика Тарас Паска та Наталія Салига взяли участь у профорієнтаційній зустрічі з випускниками Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського.

Студентам було надано важливу та актуальну інформацію про спеціальність «Професійна освіта. Цифрові технології» освітнього рівня «Бакалавр», за якою здійснюється підготовка фахівців на Педагогічному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Особливу увагу було присвячено значенню професії, її перспективам, можливостям працевлаштування, а також участі здобувачів освіти в програмах академічної мобільності, міжнародній проєктній діяльності та іншим унікальним можливостям для студентів нашого ЗВО.

З умовами вступу у 2024 році потенційних абітурієнтів ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Іван Плець. Доповідач розкрив особливості цьогорічної вступної кампанії, а також наголосив на тому, що студенти ПНУ ім. В. Стефаника мають можливість отримувати державні та недержавні стипендії від міжнародних фондів і організацій, навчатися за програмами подвійних дипломів.

В онлайн-зустрічі також взяли участь представники інших кафедр Педагогічного факультету, які ознайомили випускників з особливостями навчання на спеціальностях “Соціальна робота”, “Початкова освіта” та “Дошкільна освіта”.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері, цікаво та продуктивно! Чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах нашого університету!

Висловлюємо щиру вдячність керівництву Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського за сприяння у проведенні зустрічі!